Velkommen til aktiveringsprosessen for Ad Grants

Dette kan du forvente

• Følg og fullfør alle kravene i trinn 1 og 2 for å bli godkjent.
  • Hele prosessen kan ta opptil fem virkedager.
  • Ikke opprett noen Google Ads-konto. Når aktiveringen er fullført, får du en Ad Grants-konto.
  • Hvis organisasjonen din ikke er godkjent via Google for ideelle organisasjoner, kan du gå til nettstedet for Google for ideelle organisasjoner.

Sørg for at organisasjonen din er kvalifisert

• Organisasjonen din må være registrert i Google for ideelle organisasjoner.
  • Organisasjonen din må ha et nettsted som gjenspeiler formålet ditt
  • Nettstedet ditt må være sikret med HTTPS
  • Nettstedet ditt må overholde alle retningslinjene for nettsteder for Ad Grants.