Vejledning i oprettelse af en Ad Grants-konto

Hvis du vil modtage annoncering i form af naturalier via Google Ad Grants, skal du oprette en AdWords-konto ved hjælp af en meget specifik proces. De vigtigste punkter er:

• Brug US Dollar (USD) som valuta, uanset hvor du er
  • Ignorer alle anmodninger om at tilføje faktureringsoplysninger

Før du vælger indstillinger, skal du læse denne vejledning for at bekræfte, hvad du skal gøre, da vores krav er meget specifikke. Det tager normalt omkring 2-4 timer at oprette en konto.

Trin 1 af 4: Kom godt i gang med din AdWords-konto

1. Klik på knappen nedenfor for at starte. Du skal oprette din konto ved hjælp af denne knap.
  2. Tilføj US Dollar som valuta, uanset hvor du er og hvilken lokal valuta, der bruges.
  3. Klik på Gem.
  4. Du er muligvis nødt til at logge ind på din konto eller oprette en ny konto.
  5. Husk at bruge resten af denne vejledning til at oprette dine kampagner, annoncer og søgeord.
Kom godt i gang

Trin 2 af 4: Opret en annoncekampagne

Du skal have mindst én kampagne for at kunne indsende din ansøgning. Med en kampagne kan du give dine annoncer forskellige kategorier baseret på de forskellige behov i din organisation, som f.eks. anmodning om donationer og promovering af programmer.

1. Når du er logget ind, skal du klikke på Opret din første kampagne til venstre.
  2. Du skal bruge følgende indstillinger ud for hver sektion:
    1. Type: Vælg Kun Søgenetværket.
    2. Netværk: Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet ud for "Medtag søgepartnere".
    3. Placeringer: Vælg, hvor dine annoncer skal vises.
    4. Sprog: Vælg, hvilke sprog dine annoncer skal henvende sig til.
    5. Budstrategi: Klik på Jeg indstiller manuelt mine bud for klik.
    6. Standardbud: Vælg $2.00 USD eller mindre.
    7. Budget: Vælg $329 USD eller mindre. Du har $329 USD, som du kan bruge på tværs af alle dine kampagner.
      • Vises dit budget ikke i US Dollar ($)? Hvis det er tilfældet, er du nødt til at oprette en ny konto ved hjælp af denne vejledning, før du kan deltage i Ad Grants-programmet, da vi kun kan acceptere konti i USD.
  3. Spring sektionen "Annonceudvidelser" over, og klik på Gem og fortsæt.

Trin 3 af 4: Tilføj søgeord og annoncer

Inden du sender din ansøgning, skal du have føjet mindst ét ord eller én sætning (kaldet et søgeord) samt en aktiv annonce, der ikke er sat på pause, til din kampagne.

1. Du kan generere ideer til, hvilke sætninger der skal frembringe dine annoncer, ved at angive webadressen til dit website under Angiv din landingsside.
  2. Vælg mindst ét ord eller én sætning, som skal frembringe dine annoncer, under Nøgleord. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer forskellige typer søgeord.
  3. Klik på Fortsæt til annoncer.
  4. Tilføj linket til den side, som annoncen skal videresende til, under "Destinationswebadresse".
    • Det domæne, du bruger, skal være det samme i alle annoncer.
    • Websitet må ikke være en side på et socialt medie eller et website, der er oprettet af en tredjepart (f.eks Google Sites eller WordPress).
  5. Skriv din annoncetekst. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter succesfulde tekstannoncer.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på Gem og afslut.
  8. Klik på Gem og afslut igen. Undlad at tilføje faktureringsoplysninger. Hvis du tilføjer disse, bliver du nødt til at oprette en ny konto.
Har du brug for at tilføje søgeord eller annoncer senere?

Tilføj søgeord

Hvis du har brug for at komme tilbage og tilføje søgeord:

1. Log ind på din konto på adwords.google.com.
  2. Klik på navnet på din kampagne for at åbne den.
  3. Vælg fanen Søgeord midt på siden.
  4. Klik på +Søgeord.
  5. Vælg mindst ét ord eller én sætning, der skal kalde dine annoncer frem. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer forskellige typer af søgeord.
  6. Klik på Gem.

Opret annoncer

Hvis du har brug for at komme tilbage og oprette annoncer:

1. Log ind på din konto på adwords.google.com.
  2. Klik på navnet på din kampagne for at åbne den.
  3. Vælg fanen Annoncer midt på siden.
  4. Klik på +Annonce > Tekstannonce.
  5. Vælg mindst ét ord eller én sætning, der skal kalde dine annoncer frem. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer forskellige typer af søgeord.
  6. Skriv din annoncetekst. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter succesfulde tekstannoncer.
  7. Klik på Gem annonce.

Trin 4 af 4: Send din konto til gennemgang

1. Gå ind på din konto, og kontrollér følgende:
    • Valuta er angivet i USD: Bud og budgetter i din kampagne skal vises i USD ($)
    • Ingen tilføjede faktureringsoplysninger: Hvis du klikker på ikonet Indstillinger øverst til højre på din konto og vælger "Fakturering", bør du få vist en anmodning om at vælge et land (ingen synlige betalingsmetoder).
    Hvis din konto er oprettet i en anden valuta end USD, eller hvis der er tilføjet faktureringsoplysninger, er du nødt til at oprette en ny konto og starte forfra ved trin 1 i denne vejledning. Hvis ikke, kan du blot fortsætte.
  2. Hvis du allerede er startet med at udfylde en Ad Grants-ansøgningsformular, kan du gå tilbage til formularen nu og afslutte den. Hvis du ikke er startet, skal du følge proceduren for indsendelse for dit land.

Nu er du færdig med at oprette din konto.

Hvad sker der nu?

Når du har indsendt din ansøgning, modtager du en e-mail fra os med din status inden for ca. fem hverdage.

Bemærk! Du vil muligvis se meddelelser på din konto, hvor du bliver bedt om at indsende faktureringsoplysninger. Du må ikke på noget tidspunkt indsende faktureringsoplysninger, ellers bliver du nødt til at oprette en ny konto og vil være økonomisk ansvarlig for eventuelle debiteringer på dit kreditkort.

Flere ressourcer