Fyll inte i några faktureringsuppgifter

Det finns en ny aktiveringsprocess för Google Ad Grants som är enklare och går snabbare. Du ska inte skapa ett Google Ads-konto under aktiveringsprocessen för Google Ad Grants. Du får ett konto vid aktiveringen.

Läs den uppdaterade aktiveringsguiden för Google Ad Grants-konton för att konfigurera kontot. Skapa inte ett Google Ads-konto. Du är ansvarig för att betala eventuella avgifter från Google Ads-konton som har skapats utanför den nya aktiveringsprocessen.

När du har skickat in kvalificeringsformuläret granskar vårt team begäran och du får ett Google Ad Grants-konto. Efter detta får du en inbjudan till kontot och kan börja visa annonser när du har godkänt faktureringsvillkoren.