Ignorer forespørsler om faktureringsinformasjon

Google Ad Grants har en ny aktiveringsprosess som gjør aktivering enklere og raskere. Ikke opprett noen Google Ads-konto under aktiveringsprosessen for Google Ad Grants. Du får en konto på aktiveringstidspunktet.

Se den oppdaterte aktiveringsveiledningen for Google Ad Grants-kontoer for å konfigurere kontoen din. Ikke opprett noen Google Ads-konto. Du er selv ansvarlig for å betale eventuelle kostnader som påløper fra Google Ads-kontoer opprettet utenfor den nye aktiveringsprosessen.

Når du har sendt inn kvalifiseringsskjemaet, går teamet vårt gjennom forespørselen, og du får en Google Ad Grants-konto. Du blir tilbudt tilgang til kontoen, og du må godta vilkårene for fakturering for å begynne å vise annonser.