Ignorer anmodninger om faktureringsoplysninger

Google Ad Grants har en ny aktiveringsproces, der gør det nemmere og hurtigere for dig at aktivere. Undlad at oprette en Google Ads-konto under aktiveringen af Google Ad Grants. Du får oprettet en konto, når Google Ad Grants aktiveres.

Se den opdaterede vejledning til aktivering af Google Ad Grants-konti for at konfigurere din konto. Undlad at oprette en Google Ads-konto. Du har ansvaret for at betale eventuelle gebyrer, der er påløbet fra Google Ads-konti, som er blevet oprettet uden for den nye aktiveringsproces.

Når du har indsendt din formular til kvalificering, gennemgår vores team anmodningen, hvorefter der oprettes en Google Ad Grants-konto. Du bliver derefter inviteret til at få adgang til kontoen og acceptere vilkårene og betingelserne for fakturering, så du kan begynde at vise annoncer.