Budjetti- ja hintatarjousrajat

Ad Grants ‑ohjelmassa kampanjoidesi budjeteilla ja hintatarjouksilla on rajat.

Budjettiraja

Mikä on budjettiraja?

Kaikkien Google Ad Grants ‑tilien suurin sallittu kuukausibudjetti on 10 000 Yhdysvaltain dollaria (USD), joka vastaa 329 USD:n päivittäistä budjettia.

Miten budjetti jaetaan kampanjoiden välillä?

Vaikka sinulla olisi useita kampanjoita, tilin budjetti on edelleen 329 USD päivässä. Sinun on jaettava tämä budjetti kampanjoiden välillä. Voit jakaa budjetin tasaisesti tai antaa suuremman budjetin kampanjoille, jotka ovat tärkeämpiä tavoitteidesi kannalta.

Huom: Vaikka voit lisätä tilillesi suurempia budjetteja, koko tilin todelliseksi kulutusrajaksi on automaattisesti määritetty 329 USD.

Miten varmistan budjettini tehokkaan käytön?

Seuraavien vinkkien avulla varmistat, että budjettisi käytetään tehokkaasti:

• Anna suurempi osuus budjetista kampanjoille, jotka ovat tavoitteidesi kannalta tärkeämpiä.
  • Käytä avainsanoja, jotka liittyvät organisaatiosi tavoitteisiin. Olennaiset mainokset ja avainsanat voivat parantaa laatupisteitäsi ja pitää kustannukset kurissa. Lue lisää laatupisteistä ja osuvuuden vaikutuksesta kustannuksiin.​​

Hintatarjousraja

Mikä on hintatarjousraja?

Manuaalisten ja useimpien automaattisten hintatarjoustyyppien enimmäisraja on 2,00 USD. Poikkeuksia ovat konversioihin perustuvat hintatarjousstrategiat: Maksimoi konversiot, CPA-tavoite ja Tavoiteltu mainostuotto. Näiden strategioiden hintatarjoukset perustuvat automaattisesti konversiotavoitteisiisi, jolloin hintatarjous saattaa tilin tavoitteista riippuen ylittää 2,00 USD.  Näiden strategioiden käyttö Ad Grantsissa edellyttää, että konversioioseuranta noudattaa käytäntöjä ja vastaa tavoitteita eikä sitä käytetä usein avatun sivun näyttökertana (sen sijaan voit käyttää Google Analyticsin älykkäitä tavoitteita, sivustolla käytettyä aikaa tai istuntokohtaisia sivumäärätavoitteita). Tarkista

Mitä teen, jos avainsanani näyttävät tarvitsevan suurempia tarjouksia?

Jos vaikuttaa siltä, että avainsanasi tarvitsevat yli 2 USD:n hintatarjouksen ollakseen kilpailukykyisiä, yritä parantaa avainsanojen laatua ja laatupisteitä. Sen pitäisi vähentää klikkauskohtaisia kustannuksia.

Lue lisätietoja laatupisteistä ja niiden vaikutuksesta avainsanan hintatarjoukseen.