Begrænsninger på budget og bud

Med Ad Grants-programmet er der er begrænsninger på bud og budgetter i dine kampagner.

Budgetgrænse

Hvad er budgetgrænsen?

Alle Google Ad Grants-konti er begrænset til et månedligt budget på 10.000 USD, der svarer til et dagligt budget på 329 USD.

Hvordan fordeles budgettet mellem kampagnerne?

Selvom du har flere kampagner, er budgettet for kontoen stadig 329 USD om dagen, og du bør fordele dette budget mellem kampagnerne. Du kan fordele budgettet ligeligt eller tildele et større budget til de kampagner, der er vigtigst for dine mål.

Bemærk! Selvom du teknisk set kan tilføje større budgetter på din konto, vil det egentlige forbrug for hele kontoen automatisk være begrænset til 329 USD.

Hvordan kan jeg sikre mig, at mit budget bruges effektivt?

Her er et par tips til, hvordan du sikrer, at dit budget bruges effektivt:

• Tildel en større andel af budgettet til de kampagner, der er vigtigst for dine annonceringsmål
  • Brug søgeord og annoncer, der specifikt henviser til din organisations formål. Ved at sikre relevante annoncer og søgeord kan du forbedre dit kvalitetsresultat og dermed holde omkostningerne nede. Få flere oplysninger om kvalitetsresultat og om hvordan relevans påvirker omkostningerne.​​

Budgrænse

Hvad er budgrænsen?

Maksimumbudgrænsen er 2,00 USD for manuel budgivning og de fleste typer automatisk budgivning med undtagelse af de konverteringsbaserede budstrategier Maksimér antallet af konverteringer, mål-CPA og mål-ROAS. Disse strategier angiver automatisk bud med fokus på dine konverteringsmål og kan afgive bud på mere end 2,00 USD, hvis det er relevant for dine kontomål.  Hvis du vil bruge disse strategier i Ad Grants, skal konverteringssporingen overholde politikken, nøjagtigt afspejle målene og må ikke angives som en visning af en ofte besøgt side (du kan bruge målene .Smarte mål i Google Analytics, tid på website eller sider pr. session i stedet).

Hvad kan jeg gøre, hvis mine søgeord lader til at kræve højere bud?

Hvis det viser sig, at dine søgeord kræver et højere budbeløb end 2,00 USD for at være konkurrencedygtige, kan du prøve at forbedre dine søgeords kvalitet og kvalitetsresultat, hvilket gerne skulle resultere i lavere CPC-omkostninger.

Få flere oplysninger om kvalitetsresultat og om, hvordan det kan påvirke dine søgeords bud.