Mitä hakemuksen jälkeen?

Useimmat hakemukset tarkistetaan kolmen arkipäivän sisällä. Jos hakemuksesi edellyttää tarkempaa arviointia, voimme pyytää lisätietoja. Odottaessasi päätöstä voit kirjautua Google järjestöille -tiliisi koska vain tarkistamaan hakemuksesi tilan.

Ota huomioon, että virheellisinä lähetetyt aktivointipyynnöt palautetaan takaisin organisaatiolle, ja niihin on tehtävä korjauksia ennen kuin ne voidaan lähettää uudelleen. Uudelleenlähetykset aiheuttavat viiveitä tarkistusprosessissa kaikille.