Uw zoekwoorden verbeteren

Verbeter uw digitale marketingcampagne met de Zoekwoordplanner.

In deze extensie van Toegepaste digitale vaardigheden gebruikt u de Zoekwoordplanner om uw digitale marketingcampagne te verbeteren. De Zoekwoordplanner is een kosteloze tool waarmee u zoekwoorden voor uw campagnes in het zoeknetwerk kunt onderzoeken. Met goede zoekwoordcombinaties kunt u succesvolle campagnes maken en meer donateurs, vrijwilligers en leden van uw community bereiken.