Slik håndterer Google TV dataene dine

Noen Google TV-tjenester bruker dataene dine for å bidra til å kjøre Google TV.

Slik fungerer Google TV

Med Google TV kan du samle og organisere filmer, TV-serier, sportsprogrammer, apper og abonnementer.

Slik bruker vi dataene dine

Viktig: Data krypteres under overføring.

Google samler inn noe informasjon for Google TV. Noe av denne funksjonaliteten bruker Google Play-tjenester. Google TV kan for eksempel samle inn dette:

• Ønskelisten din, seeraktiviteten din og strømmetjenestene dine kan samles inn for å gi deg anbefalinger. Se hvordan anbefalinger fungerer på Google TV.
  • Den omtrentlige posisjonen din, bruker- og enhets-ID-er, appinteraksjoner, krasjlogger, diagnostikk, andre handlinger og andre ID-er kan samles inn for appfunksjonalitet, statistikk, annonsering/markedsføring (bare for TV-enheter der det er aktuelt) og personlig tilpasning.
  • Krasjlogger og diagnostikk kan samles inn for statistikkformål.

Tips:

• For å slå av posisjonen, gå til Innstillinger og så Personvern og så Posisjon.
  • Når posisjonsinnstillingen for Google TV er av og internett er tilkoblet, kan Google eller tredjeparter fortsatt finne den generelle posisjonen din via IP-adressen din.
  • Se hvordan IP-adresser fungerer på Google.
Du har kontrollen

For å gi startskjermen på TV-en et personlig preg kan du legge til mer enn én profil på Google TV og logge på Google-tjenester med flere kontoer. Dette er spesielt nyttig hvis det finnes andre brukere i husstanden.

Viktig: Hvis du bruker en bedriftskonto, for eksempel en jobb- eller skolekonto, fungerer kanskje ikke enkelte tjenester. Kontakt administratoren for organisasjonen for å få mer informasjon.

Legg til en konto til

1. På startskjermen for Google TV velger du profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  2. Velg navnet ditt og så + Legg til konto.
  3. Velg Legg til en konto.
    • Skann QR-koden på telefonen. Som et alternativ kan du velge ned på Google TV.
  4. Logg på Google-kontoen du vil legge til.
  5. Følg veiledningen for å fullføre profilkonfigureringen.
  6. Velg strømmetjenestene du vil bruke med denne profilen.

Finn ut mer om hvordan du administrerer profiler på Google TV.

Slett dataene dine fra Google TV-mobilappen

Brukerdata som er lagret i mobilversjonen av Google TV, og som du kan slette: visninger, klikk og seerloggen
  1. Åpne en nettleser på enheten.
  2. Gå til Min aktivitet.
  3. Søk etter Google TV eller Play Filmer.
  4. Trykk på Mer Mer og så Slett.
«Liker»- og «liker ikke»-klikk, hva du har sett, overvåkningslister og tjenester du bruker

Du kan administrere filmene, TV-seriene og ønskelistene dine samt tjenester du bruker, i appen.

• Du kan finne «liker»- og «liker ikke»-klikk, hva du har sett, og ønskelistene dine på detaljsidene for filmer og serier.
  • Du finner tjenestene dine under «Administrer tjenester».
  1. Øverst trykker du på profilbildet ditt eller menyen Meny og så Administrer tjenester.
  2. I Google-kontoen din velger du de lagrede tjenestene du ikke trenger lenger.
  3. Trykk på Neste og så Ferdig.
Bufrede data, for eksempel søkeloggen og innstillinger

Du kan tømme appbufferen.

• På iOS: Gå til innstillingene i Google TV-appen.
  • På Android: Gå til informasjonssiden for Google TV-appen i Android-systemet.