Så används din data i skärmsläckarläget

Vissa av Google TV-tjänsterna använder din data för att köra Google TV, även när du inte använder tv:n.

Så här fungerar viloläget och Backdrop Daydream

När du inte använder tv:n kan viloläget och Backdrop Daydream visa dina foton, konst, vädret, matchresultat med mera.

Så här använder vi din data

Obs! Data krypteras under överföringen, med undantag för vissa begäranden om allmänt tillgängliga bilder.

Viloläge

Google samlar in viss information för att tillhandahålla tjänsten Google TV Ambient Mode. Google Play-tjänster används delvis för funktionen. Google TV:s viloläge kan till exempel samla in följande:

• Ungefärlig plats, användar-id:n och andra personliga uppgifter som enhetens språkkod och tidszon, interaktioner med appen, annat användargenererat innehåll som inställningarna för viloläget, samt enhets-id:n i syften som rör appfunktioner, analys och anpassning.
  • Kraschloggar, diagnostik och annan resultatdata i analyssyfte.

Backdrop Daydream

Google samlar in viss information för att tillhandahålla tjänsten Backdrop Daydream. Backdrop Daydream kan till exempel samla in följande:

• Ungefärlig plats, vissa personliga uppgifter som enhetens språkkod och tidsformat, interaktioner med appen och enhets-id:n i syften som rör appfunktioner och analys.
  • Kraschloggar i analyssyfte.

Tips! Om du har länkat ditt Spotify-konto med Google för att aktivera Spotify-tjänster i Googles produkter och tjänster kan ditt användar-id och annan information, som språkkod och lokal tid, delas med Spotify.

Du bestämmer själv

Välj vad som visas på tv-skärmen när du inte använder den. Innehåll som foton kan vara personligt, och Google TV ger dig möjligheten att välja vilka du vill visa.

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av System följt av Viloläge.
  2. Välj vad som ska visas:
    • Google Foto: Välj foton eller album som sparats i ditt konto i Google Foto.
    • Konstgalleri: Välj utvalda foton, konst och mycket annat.
    • Experimentellt: Testa nya källor och nytt innehåll.

Läs mer om hur du ändrar andra inställningar, till exempel foton, väder och personliga resultat.