Slik bruker skjermsparermodusen dataene dine

Noen Google TV-tjenester bruker dataene dine for å bidra til å kjøre Google TV selv når du ikke bruker det.

Slik fungerer passiv modus og Backdrop Daydream

Når du ikke bruker TV-en, kan passiv modus og Backdrop Daydream blant annet vise bildene dine, kunst, været og kampresultater.

Slik bruker vi dataene dine

Viktig: Dataene krypteres under overføring, med unntak av enkelte forespørsler om offentlig tilgjengelige bilder.

Passiv modus

Google samler inn visse opplysninger for å levere passiv modus-tjenesten for Google TV. Noe av denne funksjonaliteten bruker Google Play-tjenester. Passiv modus for Google TV kan for eksempel samle inn

• omtrentlig posisjon, bruker-ID-er og annen personlig informasjon (f. eks. enhetslokalitet og tidssone), appinteraksjoner, annet brukergenerert innhold (f.eks. innstillinger for passiv modus) og enhets-ID-er for formål tilknyttet appfunksjonalitet, statistikk og personlig tilpasning
  • krasjlogger, diagnostikk og andre resultatdata for statistikkformål

Backdrop Daydream

Google samler inn visse typer informasjon for å levere Backdrop Daydream-tjenesten. Backdrop Daydream kan for eksempel samle inn

• omtrentlig posisjon, enkelte personopplysninger (f.eks. enhetslokalitet og tidsformat), appinteraksjoner og enhets-ID-er eller andre ID-er for formål tilknyttet appfunksjonalitet og statistikk
  • krasjlogger for statistikkformål

Tips: Hvis du har knyttet Spotify-kontoen din til Google for å aktivere Spotify-tjenester i ulike Google-produkter og -tjenester, kan bruker-ID-en din og annen informasjon, for eksempel lokalitet og lokal tid, deles med Spotify.

Du har kontrollen

Du kan velge hva som skal vises på TV-skjermen når du ikke bruker den. Noe innhold kan være personlig, for eksempel bilder, og med Google TV kan du velge hvilke bilder du vil vise.

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så System og så Passiv modus.
  2. Velg det du vil at skal vises:
    • Google Foto: Velg bilder eller album som er lagret i Google Foto-kontoen din.
    • Kunstgalleri: Velg utvalgte bilder, kunst og andre ting.
    • På forsøksstadiet: Prøv nye kilder og nytt innhold.

Finn ut hvordan du endrer andre innstillinger, for eksempel for bilder, været og personlige resultater.