Hoe de screensavermodus je gegevens gebruikt

Sommige Google TV-services gebruiken je gegevens om Google TV uit te voeren, ook als je deze niet gebruikt.

Hoe Sfeermodus en Backdrop Daydream werken

Als je je tv niet gebruikt, kunnen Sfeermodus en Backdrop Daydream onder meer foto's, kunstwerken, het weerbericht en uitslagen van sportwedstrijden tonen.

Hoe we je gegevens gebruiken

Belangrijk: Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld, behalve voor bepaalde verzoeken voor openbaar beschikbare afbeeldingen.

Sfeermodus

Google verzamelt bepaalde informatie om de Sfeermodus-service van Google TV te kunnen leveren. Voor een deel van deze functionaliteit wordt gebruikgemaakt van Google Play-services. Sfeermodus van Google TV kan bijvoorbeeld het volgende verzamelen:

• Geschatte locatie, gebruikers-ID's en andere persoonlijke informatie, zoals het land en de tijdzone van het apparaat, app-interacties, andere content van gebruikers (zoals Sfeermodus-instellingen ) en apparaat-ID's voor doeleinden met betrekking tot app-functionaliteit, analyse en personalisatie
  • Crashlogboeken, diagnostische gegevens en andere prestatiegegevens voor analysedoeleinden

Backdrop Daydream

Google verzamelt bepaalde informatie om de Backdrop Daydream-service te kunnen leveren. Backdrop Daydream kan bijvoorbeeld het volgende verzamelen:

• Geschatte locatie, bepaalde persoonlijke informatie zoals het land en de tijdnotatie van het apparaat, app-interacties en apparaat- of andere ID's voor doeleinden met betrekking tot app-functionaliteit en analyse
  • Crashlogboeken voor analysedoeleinden

Tip: Als je je Spotify-account aan Google hebt gekoppeld om Spotify-services aan te zetten voor verschillende Google-producten en -services, kunnen je gebruikers-ID en andere informatie, zoals je land en lokale tijd, worden gedeeld met Spotify.

Jij hebt het voor het zeggen

Je kunt kiezen wat er op je tv-scherm komt te staan als je het niet gebruikt. Content zoals foto's kan persoonlijk zijn en Google TV biedt je de mogelijkheid om te kiezen welke foto's je wilt tonen.

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Systeem en dan Sfeermodus.
  2. Kies wat je wilt tonen:
    • Google Foto's: Hier kun je foto's of albums kiezen die zijn opgeslagen in je Google Foto's-account.
    • Kunstgalerie: Hier kun je aanbevolen foto's, kunst en meer kiezen.
    • Experimenteel: Hier kun je nieuwe bronnen en content uitproberen.

Ontdek meer over hoe je andere instellingen wijzigt, zoals foto's, het weer en persoonlijke resultaten.