Endre annonseinnstillingene for Google TV

Google TV-enheter leveres med en annonserings-ID som er unik for hver enhet. Du kan når som helst tilbakestille eller slette annonserings-ID-en. Apper på enheten din bruker annonserings-ID-en for å gi deg en mer personlig tilpasset annonseopplevelse. Finn ut mer om personlig tilpassede annonser på Google.

Viktig: Du kan ikke slå av annonser, men du kan kontrollere installerte appers bruk av annonserings-ID-en for personlig tilpassede annonser.

Tilbakestill annonserings-ID-en på Google TV

Viktig: Når du tilbakestiller annonse-ID-en for enheten din, blir den nåværende ID-en byttet ut med en ny. Apper kan fortsatt sende deg personlig tilpassede annonser, men det kan gå en stund før de er like relevante for deg.

1. Gå til startskjermen på Google TV.
  2. Velg Innstillinger øverst.
  3. Velg Personvern og så Annonser og så Tilbakestill annonserings-ID-en.

Slett annonserings-ID-en på Google TV

Viktig: Når du sletter annonserings-ID-en for enheten din, blir det ikke tilordnet noen ny ID. Apper kan fortsatt sende deg annonser, men de er muligens ikke like relevante for deg. Du får ikke annonser som er basert på denne annonserings-ID-en, men du kan fortsatt motta annonser som er basert på andre faktorer, for eksempel informasjonen du har delt med ulike apper. Du kan når som helst opprette en ny annonserings-ID.

1. Gå til startskjermen på Google TV.
  2. Velg Innstillinger øverst.
  3. Velg Personvern og så Annonser og så Slett annonserings-ID-en.
  4. For å fokusere på «Slett annonserings-ID», trykk på styrepilene to ganger.
  5. Trykk på Velg-knappen