Åtgärda en Google TV-enhet som är långsam eller laggar

Om Google TV-enheten låser sig, startar långsamt, svarar långsamt när du söker eller öppnar appar långsamt kan du kanske lösa problemet med hjälp av den här artikeln.

Starta om enheten

1. Välj profilikonen uppe till höger på startskärmen för Google TV.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj System följt av Starta om följt av Starta om.

Stäng bakgrundsappar

1. Välj profilikonen uppe till höger på startskärmen för Google TV.
  2. Välj Inställningar följt av Appar.
  3. Välj en app under Senast öppnade apparna.
  4. Välj Tvinga att avsluta följt av OK.
  5. Upprepa stegen för alla appar som du har öppnat nyligen.

Kontrollera om det finns appuppdateringar

Obs! Tv:n kan vara långsammare medan appuppdateringar pågår.

1. Sök efter Google Play Butik på tv:n.
  2. När Google Play öppnas trycker du på profilikonen uppe till höger.
  3. Välj Hantera appar och spel följt av Uppdateringar följt av Uppdatera alla.

Tips! Om du vill uppdatera appar automatiskt öppnar du Inställningar i Play Butik och väljer Uppdatera appar automatiskt.

Sök efter systemuppdateringar

1. Välj profilikonen uppe till höger på startskärmen för Google TV.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj System följt av Om följt av Systemuppdatering.
  4. Om det finns en uppdatering installerar du den enligt anvisningarna på skärmen.

Aktivera alternativet för snabbstart

Obs! De här stegen kan variera beroende på enhet. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer.

1. Välj profilikonen uppe till höger på startskärmen för Google TV.
  2. Välj Inställningarföljt av System följt av Ström och energi.
  3. Aktivera Snabbstart.

Få mer hjälp

Om du har testat alla steg ovan men problemen kvarstår kan du göra följande: