Løs problemer med en treg Google TV-enhet

Hvis Google TV-enheten din fryser, starter opp sakte, svarer sakte når du søker, eller bruker lang tid på å åpne apper, kan denne artikkelen hjelpe deg med å løse problemet.

Start enheten på nytt

1. Gå til profilikonet øverst til høyre på Google TV-startskjermen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg System og så Start på nytt og så Start på nytt.

Lukk bakgrunnsapper

1. Gå til profilikonet øverst til høyre på Google TV-startskjermen.
  2. Velg Innstillinger og så Apper.
  3. Under «Nylig åpnede apper» velger du en app.
  4. Velg Tving avslutning og så OK.
  5. Gjenta trinnene for alle nylig åpnede apper.

Se etter appoppdateringer

Viktig: Det kan hende at TV-en er tregere mens apper oppdateres.

1. Søk etter «Google Play Butikk» på TV-en.
  2. Når Google Play åpnes, går du til profilikonet øverst til høyre.
  3. Velg Administrer apper og spill og så Oppdateringer og så Oppdater alle.

Tips: For å oppdatere apper automatisk, gå til Innstillinger i Play-butikken og velg Oppdater apper automatisk.

Se etter systemoppdateringer

1. Gå til profilikonet øverst til høyre på Google TV-startskjermen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg System og så Om og så Systemoppdatering.
  4. Hvis det finnes en tilgjengelig oppdatering, følger du veiledningen på skjermen for å installere den.

Slå på alternativet for hurtigstart

Viktig: Denne fremgangsmåten kan variere fra enhet til enhet. Kontakt enhetsprodusenten for å få mer informasjon.

1. Gå til profilikonet øverst til høyre på Google TV-startskjermen.
  2. Velg Innstillinger og så System og så Kraft og energi.
  3. Slå på Hurtigstart.

Få mer hjelp

Hvis du har prøvd alle trinnene ovenfor, men fortsatt har problemer, kan du gjøre følgende: