Åtgärda appkrascher på Google TV

Om en app kraschar när du använder Google TV kan du kanske lösa problemet med hjälp av den här artikeln.

Kontrollera om det finns appuppdateringar

1. Sök efter Google Play Butik på tv:n.
  2. När Google Play öppnas väljer du profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Välj Hantera appar och spel följt av Uppdateringar följt av Uppdatera alla.

Stänga bakgrundsappar

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Appar.
  2. Välj appen du vill stänga.
  3. Välj Tvinga att avsluta följt av OK.

Kontakta apputvecklaren

Om du har testat alla steg ovan men problemen kvarstår kan du informera apputvecklaren om problemet. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren av en Android-app.