Løs problemer med appkrasj på Google TV

Hvis en app krasjer mens du bruker Google TV, kan denne artikkelen hjelpe deg med å løse problemet.

Se etter appoppdateringer

1. Søk etter Google Play Butikk på TV-en.
  2. Når Google Play åpnes, går du til profilbildet eller forbokstaven øverst til høyre.
  3. Velg Administrer apper og spill og så Oppdateringer og så Oppdater alle.

Lukk bakgrunnsapper

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så Apper.
  2. Velg appen du vil lukke.
  3. Velg Tving avslutning og så OK.

Kontakt apputvikleren

Hvis du har prøvd alle trinnene ovenfor, men fortsatt har problemer, kan du gi apputvikleren beskjed om problemet. Finn ut hvordan du kontakter utviklerne av Android-apper.