App-crashes op Google TV oplossen

Als een app crasht terwijl je Google TV gebruikt, kun je dit probleem oplossen met dit artikel.

Checken of er app-updates zijn

1. Zoek op je tv naar Google Play Store.
  2. Als Google Play wordt geopend, ga je rechtsboven naar de profielfoto of het initiaal.
  3. Selecteer Apps en games beheren en dan Updates en dan Alles updaten.

Sluit apps op de achtergrond

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Apps.
  2. Selecteer de app die je wilt sluiten.
  3. Selecteer Gedwongen stoppen en dan OK.

Contact opnemen met de app-ontwikkelaar

Als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd maar nog steeds problemen ondervindt, kun je de app-ontwikkelaar op de hoogte stellen van het probleem. Meer informatie over hoe je contact opneemt met de ontwikkelaar van een Android-app