Løs problemer med en Google TV-enhed, der ikke reagerer

Hvis din Google TV-enhed fryser, fryser fast på én skærm eller ikke reagerer, kan denne artikel hjælpe dig med at løse problemet.

Genstart din Google TV-enhed

1. Tag strømkablet ud af din Google TV-enhed.
  2. Lad enheden forblive frakoblet i ét minut.
  3. Sæt strømkablet i igen.
  4. Tryk på afbryderknappen på din fjernbetjening.

Hvis dit fjernsyn ikke længere er frosset, efter du har genstartet

Undgå, at din enhed fryser igen, ved at gøre følgende:

Søg efter appopdateringer
  1. Søg efter "Google Play Butik" på dit fjernsyn.
  2. Når Google Play åbnes, skal du gå til profilikonet øverst til højre.
  3. Vælg Administrer apps og spil og derefter Opdateringer og derefter Opdater alle.

Tip! Hvis du vil opdatere apps automatisk, skal du gå til Indstillinger i Play Butik og vælge Opdater apps automatisk.

Søg efter systemopdateringer
  1. Vælg Indstillinger Indstillinger på Google TV-startskærmen.
  2. Vælg System og derefter Om og derefter Systemopdatering.
  3. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du følge vejledningen på skærmen for at installere den.
Log ud, og log ind igen
  1. På Google TV-startskærmen skal du vælge Indstillinger Indstillinger og derefter Konti og login.
  2. Vælg den profil, du vil fjerne og derefter Fjern og derefter Fjern konto.
    • Hvis der kun er én konto, og du fjerner den, gendannes fabriksindstillingerne på dit fjernsyn automatisk.
  3. Vælg Tilføj konto for at tilføje kontoen igen.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind.

Hvis dit fjernsyn stadig fryser, efter du har genstartet

På de fleste Google TV-enheder kan du gendanne fabriksindstillingerne manuelt. Det kan tage et par minutter at gendanne fabriksindstillingerne, og gendannelsen sletter alt på din enhed. Du skal downloade dine apps og dit indhold igen.

Processen til gendannelse af fabriksindstillingerne på en enhed varierer fra producent til producent. Sådan gør du på Chromecast med Google TV:

1. Slut enheden til dit fjernsyn, og tænd den.
  2. Hold knappen på bagsiden af enheden inde. Lyset blinker gult.
  3. Når det holder op med at blinke og lyser hvidt, skal du slippe knappen. Enhedens fabriksindstillinger gendannes.

Andre enheder har muligvis en anden proces til gendannelse. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.