Ändra språkinställningarna för en video

Filmer och tv-program har alternativ för tal, textning och undertexter.

Om du har problem med språkalternativen för en film eller ett tv-program från en streamingtjänst kontaktar du tjänsteleverantören.

Hitta information om språk och undertexter

På en Google TV-enhet

1. Sök efter titeln som du vill hyra eller köpa.
  2. Du hittar de tillgängliga språken för ljud och undertexter under Tillgängligt vid köp.

I Google TV-appen

1. Öppna Google TV-appen på enheten.
  2. Tryck på en film eller ett tv-program.
  3. Du hittar de tillgängliga språken för ljud och undertexter under Mer information.

Ändra inställningarna för undertexter och språk för tal

Om en video har stöd för flera språk kan du ändra språk för tal och undertexter. Du kan även ange standardinställningar för språk som används för alla videor du hyr eller köper.

På en Google TV-enhet

1. Spela upp en video som du har hyrt eller köpt på Google.
  2. Tryck på nedåtpilen på fjärrkontrollen.
  3. Välj Textning och ljud Visa menyn för textning och ljud.

Tips! Du kan få mer information om språk, ljud och undertexter för videor du streamar med betalprenumerationer genom att kontakta tjänsteleverantören.

I Google TV-appen

1. Spela upp videon.
  2. Tryck på Visa textning och ljud Visa menyn för textning och ljud längst ned eller högst upp i videospelaren.
  3. Välj ett språk under Ljud eller Undertexter.

Tips! Ibland kan textningen ha lagts in i själva filmen och går då inte att inaktivera.

Åtgärda problem med undertexter

Om undertexterna inte visas fast du har aktiverat dem kontaktar du supporten för Google TV.