Endre språkinnstillingene for en video

Filmer og TV-serier har forskjellige språkalternativer for lydavspilling, teksting og undertekster.

Hvis du støter på problemer med språkalternativer for filmer eller serier fra en strømmetjeneste, bør du kontakte tjenesteleverandøren for å få hjelp.

Finn informasjon om språk og undertekster

På Google TV-enheter

1. Søk etter innholdet du vil leie eller kjøpe.
  2. Under informasjonen om hva som er tilgjengelig med kjøpet, ser du språkene for lyd og undertekster.

I Google TV-appen

1. Åpne Google TV-appen på enheten din.
  2. Trykk på en film eller TV-serie.
  3. Under «Mer informasjon» finner du språkene som er tilgjengelig for lyd og undertekster.

Endre innstillingene for lydspråk og undertekster

Når videoer har flere språk, kan du endre ønsket språk for lyd eller undertekster. Du kan også konfigurere språkinnstillinger du vil bruke som standard for alle videoer du leier eller kjøper.

På Google TV-enheter

1. Begynn å spille av en video du har leid eller kjøpt på Google.
  2. Trykk på nedoverpilen på fjernkontrollen.
  3. Velg alternativet for teksting og lyd Vis menyen for teksting og lyd.

Tips: For videoer du strømmer via betalte abonnementer, kan du få mer informasjon om språk, lyd og undertekster hos tjenesteleverandøren.

I Google TV-appen

1. Begynn å spille av videoen.
  2. Nederst eller øverst til høyre i videospilleren trykker du på Vis teksting og lyd Vis menyen for teksting og lyd.
  3. Velg et språk under «Lyd» eller «Undertekster».

Tips: Noen filmer kan ha undertekster som ikke kan slås av.

Løs problemer med undertekster

Hvis undertekstene ikke vises etter at du har slått på funksjonen, kan du kontakte brukerstøtten for Google TV.