De taalinstellingen van een video wijzigen

Voor films en tv-programma's zijn verschillende taalopties beschikbaar voor het afspelen van audio, ondertiteling voor doven en slechthorenden en vertaalde ondertiteling.

Als je problemen hebt met de taalopties voor een film of serie die door een streamingservice wordt geleverd, neem je contact op met de serviceprovider voor hulp.

Informatie over taal en ondertiteling zoeken

Op een apparaat met Google TV

1. Zoek naar de titel die je wilt huren of kopen.
  2. Zoek onder 'Beschikbaar bij aankoop' de beschikbare talen voor audio en ondertiteling.

In de Google TV-app

1. Open de Google TV-app  op je apparaat.
  2. Tik op een film of tv-programma.
  3. Zoek onder Meer informatie de beschikbare talen voor audio en ondertiteling.

Instellingen voor audiotaal en ondertiteling wijzigen

Als een video meerdere talen heeft, kun je de voorkeurstaal of ondertitelingstaal wijzigen. Je kunt ook standaardtaalinstellingen instellen voor alle video's die je huurt of koopt.

Op een apparaat met Google TV

1. Speel een video af die je hebt gehuurd of gekocht op Google.
  2. Druk op je afstandsbediening op Omlaag.
  3. Selecteer Ondertiteling en audio Ondertitelings- en audiomenu weergeven.

Tip: Voor video's die je streamt vanuit betaalde abonnementen, neem je contact op met de serviceprovider voor meer informatie over talen, audio en ondertiteling.

In de Google TV-app

1. Speel de video af.
  2. Tik rechtsonder of -boven in je videospeler op Ondertiteling en audio tonen Ondertitelings- en audiomenu weergeven.
  3. Selecteer een taal bij Audio of Ondertiteling.

Belangrijk: Sommige films hebben permanente ondertiteling die je niet kunt uitzetten.

Problemen met ondertiteling oplossen

Als je geen ondertiteling ziet nadat je deze hebt aangezet, neem je contact op met de support van Google TV.