Köpa eller hyra filmer med Google TV

När du köper eller hyr filmer via en Google TV-enhet eller Google TV-appen på en Android-enhet läggs de till i biblioteket. Du kan titta på filmer och serier i biblioteket på olika enheter. Du kan även dela utvalda titlar med upp till fem familjemedlemmar via Familjens bibliotek.

Obs! Du kan inte hyra eller köpa filmer på en iPhone eller iPad.

Hyra eller köpa en film

På en Google TV-enhet

1. Sök efter titeln som du vill hyra eller köpa.
  2. Öppna informationssidan för titeln.
  3. Längst ned hittar du antalet sätt att titta.
  4. Välj om du vill hyra eller köpa innehållet.

I Google TV-appen

1. Sök eller bläddra efter titeln som du vill hyra eller köpa.
  2. Öppna informationssidan för titeln.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil följt av Google TV .
  4. Tryck på Hyr eller Köp.

Tips!

• När du hyr eller köper en video med Google TV läggs den till i biblioteket för det konto som användes vid köpet. Läs mer om var du kan titta på ditt innehåll.
  • Om du vill köpa en film efter att du har hyrt den måste du vänta tills uthyrningsperioden har löpt ut. Det går inte att dra av uthyrningskostnaden från köpet.

Tiita på tidigare köpt innehåll

Obs! Om du tidigare har köpt innehåll från Google Play Filmer, YouTube, Android TV eller Google TV hittar du det i biblioteket.

På en Google TV-enhet

1. Välj Bibliotek på startskärmen för Google TV.
  2. Du hittar filmer, tv-serier och tv-program i olika avsnitt.

I Google TV-appen

1. Öppna Google TV-appen .
  2. Tryck på Dina grejer följt av Bibliotek.

De flesta uthyrningsperioder varar i 30 dagar från köpdatumet eller 48 timmar från att du börjar titta, beroende på vad som inträffar först. Du kan titta på filmen hur många gånger du vill innan uthyrningsperioden löper ut.