Kjøp eller lei filmer med Google TV

Når du kjøper eller leier en film via en Google TV-enhet eller Google TV-appen på en Android-enhet, blir den lagt til i biblioteket ditt. Du kan se på filmer og serier i biblioteket ditt på en rekke enheter. I tillegg kan du dele kvalifisert innhold med opptil fem familiemedlemmer via Familiebiblioteket.

Viktig: Du kan ikke leie eller kjøpe filmer på iPhone eller iPad.

Lei eller kjøp filmer

På Google TV-enheter

1. Søk etter innholdet du vil leie eller kjøpe.
  2. Åpne detaljsiden for innholdet.
  3. Nederst finner du antallet «måter å se på».
  4. Velg om du vil leie eller kjøpe innholdet.

I Google TV-appen

1. Søk etter noe spesifikt eller bla gjennom utvalget for å finne innholdet du vil leie eller kjøpe.
  2. Åpne detaljsiden for innholdet.
  3. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil og så Google TV .
  4. Trykk på Lei eller Kjøp.

Tips:

• Når du leier eller kjøper en video med Google TV, blir den lagt til i biblioteket for kontoen du brukte da du kjøpte innholdet. Finn ut hvilke andre steder du kan se innholdet ditt.
  • Hvis du vil kjøpe en film etter at du har leid den, må du vente til leieperioden utløper. Leiekostnaden blir ikke trukket fra kjøpsprisen.

Se innhold du har kjøpt tidligere

Viktig: Hvis du tidligere har kjøpt innhold fra Google Play Film og TV, YouTube, Android TV eller Google TV, finner du det i biblioteket ditt.

På Google TV-enheter

1. Velg Bibliotek på startskjermen for Google TV.
  2. Du finner filmene og seriene dine i forskjellige deler.

I Google TV-appen

1. Åpne Google TV-appen .
  2. Trykk på Tingene dine og så Bibliotek.

De fleste leieperioder har en varighet på 30 dager fra kjøpsdatoen eller 48 timer fra du starter avspillingen (avhengig av hva som inntreffer først). Inntil leieperioden utløper, kan du se filmen så mange ganger du vil.