Films kopen of huren met Google TV

Als je een film koopt of huurt via een apparaat met Google TV of de Google TV-app op een Android-apparaat, wordt deze toegevoegd aan je bibliotheek. Je kunt films en series in je bibliotheek op veel apparaten bekijken. Je kunt geschikte titels ook met maximaal 5 gezinsleden delen via je gezinsbibliotheek.

Belangrijk: Je kunt geen films huren of kopen op je iPhone of iPad.

Een film huren of kopen

Op een apparaat met Google TV

1. Zoek naar de titel die je wilt huren of kopen.
  2. Open de detailpagina van de titel.
  3. Onderaan zie je op welke manieren je de titel kunt kijken.
  4. Kies of je de content wilt huren of kopen.

In de Google TV-app

1. Zoek of browse naar de titel die je wilt huren of kopen.
  2. Open de detailpagina van de titel.
  3. Tik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en dan Google TV .
  4. Tik op Huren of Kopen.

Tips:

• Als je via Google TV een video huurt of koopt, wordt deze toegevoegd aan de bibliotheek van het account dat is gebruikt om de aankoop te doen. Meer informatie over waar je je content kunt bekijken
  • Als je een serie of film wilt kopen nadat je deze hebt gehuurd, moet je wachten tot de huurperiode verloopt. Je kunt de huurkosten niet op de aankoop toepassen.

Eerder gekochte content bekijken

Belangrijk: Als je eerder content hebt gekocht via Google Play Films, YouTube, Android TV of Google TV, vind je deze in je bibliotheek.

Op een apparaat met Google TV

1. Selecteer Bibliotheek op het startscherm van Google TV.
  2. Je vindt je films en series in verschillende gedeelten.

In de Google TV-app

1. Open de Google TV-app .
  2. Tik op Je items en dan Bibliotheek.

De meeste huurperioden duren 30 dagen vanaf de aankoopdatum of 48 uur nadat je bent begonnen met kijken (afhankelijk van wat als eerste gebeurt). Je kunt de film zo vaak kijken als je wilt voordat de huurperiode verloopt.