Ladda ned videor till din mobila enhet och titta offline

När du laddar ned videor från Google TV-biblioteket till telefonen eller surfplattan kan du titta på dem även om du inte är ansluten till internet. Det går inte att ladda ned videor till en Google TV-enhet.

Ladda ned videor

1. Anslut enheten till internet.
  2. Öppna Google TV-appen .
  3. Tryck på Dina grejer följt av Bibliotek.
  4. Hitta innehållet du vill ladda ned.
  5. Tryck på Ladda ned Ladda ned.

Tips!

• Köpta videor kan laddas ned på upp till fem enheter. Hyrvideor går bara att ladda ned på en enhet.
  • Om du tar bort en hyrvideo från en enhet kan du ladda ned och titta på den på en annan enhet.

Ladda ned videor med mobildata

Viktigt! Om du laddar ned videor med mobildata kan det tillkomma extra kostnader från operatören.

1. Öppna Google TV-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Google TV-inställningar.
  4. Tryck på Nätverk under Nedladdningar följt av Ladda ned via alla nätverk.

Ta bort en nedladdad video

1. Öppna Google TV-appen på enheten.
  2. Tryck på bockmarkeringen Red check mark bredvid en nedladdad video följt av Ta bort.