Last ned videoer på mobilenheten din, slik at du kan se dem uten nett

Når du laster ned videoer fra Google TV-biblioteket ditt til telefonen din eller nettbrettet ditt, kan du se dem selv når du ikke har internettilkobling. Du kan ikke laste ned videoer på Google TV-enheter.

Last ned videoer

1. Koble enheten til internett.
  2. Åpne Google TV-appen .
  3. Trykk på Tingene dine og så Bibliotek.
  4. Finn innholdet du vil laste ned.
  5. Trykk på Last ned Last ned.

Tips:

• Du kan laste ned videoer du har kjøpt, på opptil fem enheter. Hvis du leier videoer, kan du bare laste dem ned på én enhet.
  • Hvis du fjerner videoer du har leid, fra en bestemt enhet, kan du laste dem ned og se dem på en annen enhet.

Last ned videoer med mobildata

Viktig: Hvis du laster ned videoer med mobildata, kan det påløpe ekstra belastninger fra mobiloperatøren din.

1. Åpne Google TV-appen på telefonen eller nettbrettet du bruker.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Google TV-innstillinger.
  4. Under «Nedlastinger» trykker du på Nettverk og så Last ned på alle typer nettverk.

Slett en nedlastet video

1. Åpne Google TV-appen på enheten.
  2. Ved siden av en nedlastet video trykker du på hakemerket Red check mark og så Fjern.