Video's downloaden naar je mobiele apparaat om ze offline te bekijken

Als je video's uit je Google TV-bibliotheek downloadt naar je telefoon of tablet, kun je deze ook bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kunt geen video's downloaden naar een Google TV-apparaat.

Video's downloaden

1. Verbind je apparaat met internet.
  2. Open de Google TV-app .
  3. Tik op Je items en dan Bibliotheek.
  4. Zoek de content die je wilt downloaden.
  5. Tik op Downloaden Downloaden.

Tips:

• Je kunt een gekochte video op maximaal 5 apparaten downloaden. Als je een video huurt, kun je deze maar op 1 apparaat downloaden.
  • Als je een gehuurde video van een apparaat verwijdert, kun je de video downloaden en bekijken op een ander apparaat.

Video's downloaden via mobiele data

Belangrijk: Als je video's downloadt via mobiele data, kan dit tot extra datakosten bij je mobiele provider leiden.

1. Open de Google TV-app  op je telefoon of tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Instellingen voor Google TV.
  4. Tik onder Downloads op Netwerk en dan Downloaden op elk netwerk.

Een gedownloade video verwijderen

1. Open de Google TV-app  op je apparaat.
  2. Tik naast een gedownloade video op het vinkje Red check mark en dan Verwijderen.