Slik fungerer anbefalinger på Google TV

Få film- og TV-anbefalinger basert på ønskelisten, seeraktiviteten og strømmetjenestene som er knyttet til Google-kontoen din.

Slik fungerer anbefalinger

Hvis du er logget på Google-kontoen din og Nett- og appaktivitet er slått på, gir Google anbefalinger basert på flere faktorer, blant annet

• det du legger til på ønskelisten
  • det du har sett på Google TV og Android TV
  • innhold du har kjøpt eller leid på YouTube, Google TV og Android TV
  • strømmetjenestene du har valgt
  • underholdningsrelaterte søk på Google Søk eller med Google-assistenten
  • spesifikke filmer eller TV-serier du har likt eller mislikt på Google TV, Android TV eller Google Søk
  • trailere du har sett på YouTube
  • innhold som er populært i regionen din

Tips:

• Du kan slette tidligere aktivitet og data for å tilbakestille anbefalingene dine.
  • Med ny aktivitet kan du få nye anbefalinger.
  • For å stoppe personlig tilpassede anbefalinger kan du også slå av Nett- og appaktivitet.

Tilbakestill anbefalinger

Slett aktivitet på strømmetjenester

1. Åpne en nettleser på enheten.
  2. Gå til Min aktivitet-siden.
  3. Søk etter strømmetjenesten.
  4. Velg Mer More og så Slett.

Slett aktivitet på Google TV eller Android TV

1. Åpne en nettleser på enheten.
  2. Gå til Min aktivitet.
  3. Søk etter Google TV eller Android TV.
  4. Velg Mer More og så Slett.

Slett ønskelisteloggen

1. Åpne en nettleser på enheten.
  2. Gå til google.com/save.
  3. Velg Ønskeliste.
  4. Øverst til høyre velger du Mer More og så Velg.
  5. Klikk på Fjern og så Fjern.

Tips: Hvis du legger til noe på ønskelisten igjen, kan Google bruke innholdet til å gi deg anbefalinger.

Fjern strømmetjenestene dine

På Android-telefoner:

1. Åpne Google TV .
  2. Øverst trykker du på menyen , profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Administrer tjenester.
  4. Velg de lagrede tjenestene du vil fjerne fra Google-kontoen din.
  5. Trykk på Neste og så Ferdig.

På Google TV-enheter:

1. Rull til Innstillinger øverst på Google TV-enheten.
  2. Velg Kontoer og pålogging.
  3. Velg Google-kontoen din.
  4. Velg Tjenestene dine.
  5. Velg de lagrede tjenestene du vil fjerne fra Google-kontoen din.

Skjul anbefalinger

Når du slår på «modus for bare apper» for profilen din, kan du skjule personlig tilpassede anbefalinger på Google TV.