Använda vanlig tv på en Google TV-enhet

Obs! Du kan endast använda vanlig tv på tv:ar med Google TV inbyggt.

Om du väljer vanlig tv när du konfigurerar Google TV-enheten kan du:

• Slutföra konfigureringen snabbare
  • Använda enheten utan ett Google-konto
  • Använda enheten utan internetanslutning
    • Utan internetanslutning får inte enheten viktiga säkerhetsuppdateringar.

Vissa funktioner är inte tillgängliga på vanlig tv.

Byta från vanlig tv till Google TV

1. Scrolla till bannern för Google TV på startskärmen.
  2. Välj Konfigurera Google TV.
  3. Konfigurera med Home-appen eller fjärrkontrollen genom att följa anvisningarna på skärmen. Få mer hjälp med fjärrkontrollen.

Tips! Om du redan har konfigurerat Google TV går det inte att byta till vanlig tv. Om du vill starta konfigureringen igen kan du återställa enheten till standardinställningarna.

Det här kan du göra med vanlig tv
  • Titta på tv via kabeltjänst, satellit, tv-mottagare eller antenn med tv-appen
  • Spela upp media från andra ingångar som är anslutna till tv:n
  • Använda en begränsad uppsättning appar som har förinstallerats på enheten
Det här kan du inte göra med vanlig tv
  • Använda tjänster och funktioner som kräver att du loggar in på Google-kontot
  • Öppna biblioteket i Play
  • Installera appar
  • Använda assistenten för att söka efter innehåll
  • Casta innehåll från en annan enhet