Bruk Basic TV på en Google TV-enhet

Viktig: Du kan bare bruke Basic TV på TV-er som har Google TV innebygd.

Hvis du velger Basic TV når du konfigurerer Google TV-enheten, kan du

• fullføre konfigureringen raskere
  • bruke enheten uten Google-konto
  • bruke enheten uten internettilkobling
    • Enheten får ikke viktige sikkerhetsoppdateringer uten internettilkobling.

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i Basic TV.

Bytt fra Basic TV til Google TV

1. Rull til Google TV-banneret på startskjermen.
  2. Velg Konfigurer Google TV.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å konfigurere Home-appen eller fjernkontrollen. Få mer hjelp med fjernkontrollen.

Tips: Hvis du allerede har konfigurert Google TV, kan du ikke bytte til Basic TV. For å starte konfigureringen på nytt kan du tilbakestille enheten til fabrikkstandard.

Dette kan du gjøre med Basic TV
  • Se på TV via kabeltjeneste, satellitt, TV-tuner eller antenne med TV-appen
  • Spill medieinnhold fra andre innenheter som er koblet til TV-en
  • Bruk et begrenset sett med apper som er forhåndsinstallert på enheten
Dette kan du ikke gjøre med Basic TV
  • Bruk tjenester og funksjoner som krever at du logger på Google-kontoen din
  • Få tilgang til Play-biblioteket ditt
  • Installer apper
  • Søk etter innhold med Google-assistenten
  • Cast innhold fra en annen enhet