Basis-tv gebruiken op een Google TV-apparaat

Belangrijk: Je kunt basis-tv alleen gebruiken op tv's met Google TV ingebouwd.

Als je basis-tv kiest als je je Google TV-apparaat instelt, kun je het volgende doen:

• Het instelproces sneller afronden.
  • Je apparaat gebruiken zonder Google-account.
  • Je apparaat gebruiken zonder internetverbinding.
    • Zonder internetverbinding krijgt je apparaat geen belangrijke beveiligingsupdates.

Sommige functies zijn niet beschikbaar voor basis-tv.

Overschakelen van basis-tv naar Google TV

1. Scroll op het startscherm naar de Google TV-banner.
  2. Selecteer Google TV instellen.
  3. Volg de instructies op het scherm om de service in te stellen met de Home-app of je afstandsbediening. Meer hulp bij je afstandsbediening

Tip: Als je Google TV al hebt ingesteld, kun je niet overschakelen naar basis-tv. Als je het instelproces opnieuw wilt starten, kun je je apparaat terugzetten op de fabrieksinstellingen.

Wat je kunt doen met basis-tv
  • Tv kijken via je kabelservice, satelliet, tv-tuner of antenne met de TV-app.
  • Media afspelen via andere bronnen die zijn aangesloten op de tv.
  • Een beperkte reeks apps gebruiken die vooraf op je apparaat zijn geïnstalleerd.
Wat je niet kunt doen met basis-tv
  • Services en functies gebruiken waarvoor je moet inloggen op je Google-account.
  • Je Play-bibliotheek openen.
  • Apps installeren.
  • Met de Google Assistent naar content zoeken.
  • Content casten vanaf een ander apparaat.