Ändra skärmsläckaren på Google TV

Välj vad som visas på tv-skärmen när du inte tittar på något.

Välja skärmsläckare

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av System följt av Viloläge.
  2. Välj vad som ska visas:
    • Google Foto: Välj foton eller album som sparats i ditt konto i Google Foto.
    • Konstgalleri: Välj utvalda foton, konst och mycket annat.
    • Experimentellt: Testa nya källor och nytt innehåll.

Ändra fotoinställningar

Välja vilka foton som ska visas
  1. Öppna Google Home Hem på telefonen.
  2. Välj tv:n.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar uppe till höger följt av Viloläge följt av Google Foto.
  4. Välj de foton eller album som ska visas på tv:n.
Anpassa inställningar
  1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av System följt av Viloläge.
  2. Under Fler inställningar kan du välja följande:
    • Personliga fotouppgifter: Visa eller dölj ägarens namn och albumnamnet.
    • Porträtt från Google Foto: Välj om foton kan visas i stående läge.
    • Utvalda egna foton: Välj vilka album som ska vara med.
    • Bildspelshastighet: Välj hur länge ett foto ska visas på skärmen.

Visa väder och tid på skärmsläckaren

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av System följt av Viloläge.
  2. Under Fler inställningar kan du välja följande:
    • Väder: Välj °C, °F eller Båda.
    • Tid: Välj om klockan ska visas eller döljas.

Aktivera eller inaktivera personliga resultat

Obs! Den här funktionen är endast tillgänglig på vissa Google TV-enheter i USA.
Anpassade resultat kan visas när skärmsläckaren är aktiv. Du kan ändra när du vill att dessa personliga resultat ska visas.
  1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Konton och inloggning.
  2. Välj din profil följt av Google Assistent.
  3. Välj Visa aldrig proaktivt eller Visa proaktivt under Så visas personliga resultat.
Tips! Personliga resultat försvinner om enheten är inaktiv i några minuter.