De screensaver op Google TV wijzigen

Je kunt kiezen wat er op je tv-scherm wordt weergegeven als je niets kijkt.

Je screensaver kiezen

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Systeem en dan Sfeermodus.
  2. Kies wat je wilt tonen:
    • Google Foto's: Hier kun je foto's of albums kiezen die zijn opgeslagen in je Google Foto's-account.
    • Kunstgalerie: Hier kun je aanbevolen foto's, kunst en meer kiezen.
    • Experimenteel: Hier kun je nieuwe bronnen en content uitproberen.

Instellingen voor foto's wijzigen

Kiezen welke foto's worden weergegeven
  1. Open Google Home Thuis op je telefoon.
  2. Selecteer je tv.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Sfeerstand en dan Google Foto's.
  4. Selecteer de foto's of albums die je op de tv wilt tonen.
Instellingen aanpassen
  1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Systeem en dan Sfeermodus.
  2. Kies een van de volgende opties onder Meer instellingen:
    • Gegevens over persoonlijke foto's: Hiermee kun je de naam van de eigenaar en het album tonen of verbergen.
    • Staande foto's van Google Foto's: Hier kun je kiezen of foto's in staande stand kunnen worden getoond.
    • Persoonlijk fotobeheer: Hier kun je kiezen welke albums worden inbegrepen.
    • Snelheid van diavoorstelling: Hier kun je kiezen hoelang een foto op het scherm blijft staan.

Weer en tijd weergeven in je screensaver

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Systeem en dan Sfeermodus.
  2. Kies een van de volgende opties onder Meer instellingen:
    • Weer: Kies °C, °F of Beide.
    • Tijd: Kies of je de tijd wilt tonen of verbergen.

Persoonlijke resultaten aan- of uitzetten

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar op bepaalde Google TV-apparaten in de Verenigde Staten.
Als de screensaver actief is, kun je gepersonaliseerde resultaten te zien krijgen. Je kunt wijzigen wanneer je deze persoonlijke resultaten wilt tonen.
  1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Accounts en inloggen.
  2. Selecteer je profiel en dan Google Assistent.
  3. Selecteer onder 'Hoe persoonlijke resultaten worden getoond' de optie Nooit proactief tonen of Proactief tonen.
Tip: Als een apparaat een paar minuten inactief is, verdwijnen je persoonlijke resultaten.