Dölja anpassade rekommendationer på Google TV

Om du vill dölja anpassade rekommendationer på Google TV kan du aktivera läget Endast appar för profilen. När du har gäster kan du till exempel använda läget Endast appar för att dölja dina anpassade rekommendationer.

Aktivera läget Endast appar

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Konton och inloggning.
  2. Välj din profil följt av Läget Endast apparföljt av Aktivera.
  3. Om du vill använda läget Endast appar väljer du hemknappen Startsida på fjärrkontrollen.

Avsluta läget Endast appar

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Konton och inloggning.
  2. Välj profil.
  3. Inaktivera läget Endast appar.

Titta på filmer och serier i läget Endast appar

Biblioteket finns inte på tv:ns startskärm men du hittar det i YouTube-appen:

1. Öppna YouTube-appen YouTube på tv:n.
  2. Öppna Bibliotek följt av Köp.

Tips! Du kan även casta innehåll från telefonen till tv:n. Läs mer om att casta till Google TV.

Vad händer när läget Endast appar är aktiverat?

I läget Endast appar visas inga anpassade rekommendationer på startskärmen. I stället visas en lista över installerade appar som du kan öppna när du vill hitta något att titta på. Dessutom visas sponsrat innehåll och tips om populära filmer och serier.

Om Webb- och appaktivitet är aktiverat fortsätter Google TV att förbättra urvalet rekommendationer för dig även om läget Endast appar är aktiverat. Dessutom kan anpassade rekommendationer fortfarande visas i appar utifrån historiken. Det gäller bland annat i YouTube, YouTube TV och andra Google-appar.

Vissa funktioner är inte tillgängliga i läget Endast appar. Exempel:

• Det går inte att använda Sök eller Google Assistent.
  • Det går inte att gilla eller ogilla innehåll, lägga till videor i din Att se-lista eller markera videor som visade.

Tips! Integritetsinställningar, till exempel platsbehörighet, ändras inte. Om du vill ändra integritetsinställningarna öppnar du Inställningar följt av Integritet på Google TV.