Skjul personlig tilpassede anbefalinger på Google TV

Hvis du vil skjule personlig tilpassede anbefalinger på Google TV, kan du slå på Bare apper-modus for profilen din. Når du for eksempel har gjester, kan du bruke Bare apper-modus for å skjule personlig tilpassede anbefalinger.

Slå på Bare apper-modus

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så Kontoer og pålogging.
  2. Velg profilen din og så Bare apper-modus og så Slå på.
  3. For å bla gjennom i «Bare apper-modus», velg Hjem Hjem på fjernkontrollen.

Avslutt Bare apper-modus

1. På startskjermen for Google TV velger du Innstillinger Innstillinger og så Kontoer og pålogging.
  2. Velg profilen din.
  3. Slå av Bare apper-modus.

Se filmer og TV-serier i Bare apper-modus

Du ser ikke biblioteket ditt på startskjermen på TV-en, men du kan se det i YouTube-appen:

1. Åpne YouTube-appen YouTube på TV-en.
  2. Gå til Bibliotek og så Kjøp.

Tips: Du kan også caste innhold fra telefonen til TV-en. Finn ut hvordan du caster til Google TV.

Hva skjer når Bare apper-modus er på?

Du får ikke personlig tilpassede anbefalinger på startskjerm i Bare apper-modus. Du ser en liste over installerte apper som du kan åpne og finne noe å se på. Du finner også sponset innhold og appetittvekkere for populære filmer og TV-serier.

Hvis Nett- og appaktivitet er på, fortsetter Google TV å forbedre anbefalingene du får, selv om Bare apper-modus er på. I tillegg kan apper fremdeles vise deg personlig tilpassede anbefalinger basert på loggen din. Dette inkluderer YouTube, YouTube TV og andre Google-apper.

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i Bare apper-modus. Eksempel:

• Du kan ikke bruke Google Søk eller Google-assistenten.
  • Du kan ikke merke innhold med «liker» eller « liker ikke», legge til videoer i ønskelisten din eller merke videoer som avspilt.

Tips: Personverninnstillingene, for eksempel posisjonen, endres ikke. For å endre personverninnstillingene, gå til Innstillinger og så Personvern på Google TV.