Gepersonaliseerde aanbevelingen op Google TV verbergen

Als je gepersonaliseerde aanbevelingen op Google TV wilt verbergen, kun je de modus Alleen apps aanzetten voor je profiel. Je kunt de modus Alleen apps bijvoorbeeld gebruiken als je bezoek hebt en je gepersonaliseerde aanbevelingen wilt verbergen.

De modus 'Alleen apps' inschakelen

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Accounts en inloggen.
  2. Selecteer je profiel en dan Modus 'Alleen apps' en dan Aanzetten.
  3. Selecteer Home Home op je afstandsbediening om in de modus 'Alleen apps' te browsen.

Modus 'Alleen apps' sluiten

1. Selecteer in het startscherm van Google TV de optie Instellingen Instellingen en dan Accounts en inloggen.
  2. Selecteer je profiel.
  3. Zet Modus 'Alleen apps' uit.

Films en series bekijken in de modus 'Alleen apps'

Uw bibliotheek wordt niet meer weergegeven op het startscherm van uw tv, maar is nog wel beschikbaar in de YouTube-app:

1. Open de YouTube-app YouTube op uw tv.
  2. Ga naar Bibliotheek en dan Aankopen.

Tip: U kunt ook content van uw telefoon naar uw tv casten. Meer informatie over casten naar Google TV

Wat er gebeurt als de modus 'Alleen apps' is ingeschakeld

In de modus Alleen apps krijg je geen gepersonaliseerde aanbevelingen op je startscherm. Je ziet een lijst met geïnstalleerde apps die je kunt openen om te zoeken naar iets dat je wilt kijken. Je vindt hier ook gesponsorde content en teasers voor populaire films en programma's.

Als Web- en app-activiteit aanstaat, blijft Google TV aanbevelingen voor je verbeteren, zelfs als de modus Alleen apps aanstaat. Daarnaast kunnen apps nog steeds gepersonaliseerde aanbevelingen laten zien op basis van je geschiedenis. Deze apps zijn onder andere YouTube, YouTube TV en andere Google-apps.

Sommige functies zijn niet beschikbaar in de modus Alleen apps. Bijvoorbeeld:

• Je kunt Zoeken en de Google Assistent niet gebruiken.
  • Je kunt geen content liken of disliken, geen video's toevoegen aan je kijklijst en video's niet markeren als bekeken.

Tip: Privacyinstellingen zoals uw locatie worden niet gewijzigd. Als u de privacyinstellingen op uw Google TV wilt wijzigen, gaat u naar Instellingen en dan Privacy.