Få rekommendationer som är relevanta för dig

Om du vill få rekommendationer som är mer relevanta för dig finns det några saker du kan göra.

Obs! De här alternativen är inte tillgängliga för alla program, serier och filmer i alla streamingtjänster.

Lägga till streamingtjänster

Viktigt! När du lägger till streamingtjänster på Google TV får du fler rekommendationer från dessa tjänster. Vi rekommenderar att du bara väljer tjänster som du prenumererar på.

På en Google TV-enhet:

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Konton och inloggning.
  2. Välj din profil följt av Dina tjänster.
  3. Om du vill lägga till tjänster scrollar du åt höger och aktiverar varje tjänst.
  4. Scrolla åt vänster om du vill spara markeringen och stänga skärmen.

I Google TV-appen:

1. Tryck på profilbilden eller initialen.
  2. Tryck på Hantera tjänster.
  3. Välj den tjänst som du vill lägga till.
  4. Tryck på Nästa följt av Klar.
Om du till exempel lägger till Disney+ som en av dina tjänster får du fler rekommendationer från Disney+ på startskärmen eller i appen.
Nya tjänster läggs regelbundet till i listan. Google ställer in standardordningen och alternativen för streamingtjänster utifrån appens popularitet, installerade appar, dina sparade tjänster och avtal med våra partner.

Hantera Att se-listan

Viktigt! Google använder serier och filmer i Att se-listan för att ta reda på vad du gillar att titta på. Du får rekommendationer om innehåll som liknar titlarna på Att se-listan.

På en Google TV-enhet

1. Sök eller bläddra efter titeln du vill lägga till i Att se-listan.
  2. Öppna informationssidan för titeln.
  3. Välj Att se-lista Lägg till konto.

I Google TV-mobilappen

1. Öppna Google TV-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Sök eller bläddra efter titeln du vill lägga till i Att se-listan.
  3. Öppna informationssidan för titeln.
  4. Välj Att se-lista Add Bookmark.

Viktigt! När du lägger till något i Att se-listan finns innehållet i Att se-listan för alla enheter som är inloggade på samma konto.

Berätta vad du gillar att titta på

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Konton och inloggning.
  2. Välj din profil följt av Inställningar för innehåll.
  3. Betygsätt förslagen.
  4. Avsluta genom att trycka på hemknappen eller Tillbaka Bakåtknappen på fjärrkontrollen.
Tips! Den här funktionen är endast tillgänglig på Google TV-enheter.

Markera det du har tittat på

1. Sök eller bläddra efter en film eller en serie som du har sett tidigare.
  2. Öppna informationssidan för titeln.
  3. Välj Redan sett?
Om du till exempel har sett en film på bio kan du markera Redan sett. Därefter rekommenderar Google andra filmer och serier utifrån vad du tittar på.

Betygsätta filmer och serier

1. Sök eller bläddra efter en film eller serie på Google TV.
  2. Öppna informationssidan för titeln.
  3. Scrolla åt höger och välj Gilla Tummen upp eller Ogilla Tummen ned