Osuvien suositusten saaminen

Voit saada osuvampia suosituksia muutamalla eri tavalla.

Tärkeää: Nämä vaihtoehdot eivät ole saatavilla joka striimauspalvelun kaikille ohjelmille tai elokuville.

Striimauspalveluiden lisääminen

Tärkeää: Kun lisäät Google TV:hen striimauspalveluita, saat enemmän suosituksia kyseisistä palveluista. Sinun kannattaa lisätä vain tilaamiasi palveluita.

Google TV ‑laitteella:

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tilit ja sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse profiilisi ja sitten Omat palvelut.
  3. Vieritä oikealle, niin voit laittaa palveluja yksitellen päälle.
  4. Vieritä vasemmalle, niin valinnat tallennetaan ja näkymä suljetaan.

Google TV ‑sovelluksessa:

1. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa tai nimen alkukirjainta.
  2. Valitse Ylläpidä palveluita.
  3. Valitse palvelu, jonka haluat lisätä.
  4. Valitse Seuraava ja sitten Valmis.
Jos esimerkiksi lisäät Disney+:n palveluihisi, näet aloitusnäytöllä tai sovelluksessa enemmän suosituksia Disney+:sta.
Uusia palveluja lisätään listalle säännöllisesti. Google määrittää striimauspalveluiden oletusjärjestyksen ja ‐valinnat sovellusten suosion, asennettujen sovellusten, tallennettujen palveluiden ja kumppanien kanssa tehtyjen sopimusten perusteella.

Katselulistan ylläpito

Tärkeää: Google oppii katselulistallasi olevien ohjelmien ja elokuvien perusteella, mitä tykkäät katsoa. Saat suosituksia sisällöstä, joka muistuttaa katselulistallasi olevaa sisältöä.

Google TV ‑laitteella

1. Hae katselulistalle lisättävää sisältöä tai etsi se selaamalla.
  2. Avaa sisällön tietosivu.
  3. Valitse Katselulista Lisää tili.

Google TV ‐mobiilisovelluksessa

1. Avaa Google TV ‑sovellus puhelimella tai tabletilla.
  2. Hae katselulistalle lisättävää sisältöä tai etsi se selaamalla.
  3. Avaa sisällön tietosivu.
  4. Valitse Katselulista Add Bookmark.

Vinkki: Kun lisäät jotain katselulistalle, se näkyy kaikkien sellaisten laitteiden katselulistalla, joille olet kirjautunut samalla tilillä.

Kerro, mitä haluat katsella

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tilit ja sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse profiilisi ja sitten Sisältövalinnat.
  3. Arvioi ehdotukset.
  4. Poistu valitsemalla kaukosäätimestä aloitusnäyttökuvake Edellinen.
Vinkki: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google TV ‐laitteella.

Katsotun sisällön merkitseminen

1. Hae tai selaa elokuvaa tai ohjelmaa, jonka olet nähnyt aiemmin.
  2. Avaa sisällön tietosivu.
  3. Valitse Katsottu?
Jos esimerkiksi näit elokuvan teatterissa, voit merkitä sen katsotuksi. Google suosittelee sinulle muita elokuvia ja ohjelmia katsomasi sisällön perusteella.

Elokuvien ja ohjelmien arvioiminen

1. Hae tai selaa elokuvaa tai ohjelmaa Google TV:stä.
  2. Avaa sisällön tietosivu.
  3. Vieritä oikealle ja valitse Tykkään Tykkään tai En tykkää En tykkää

Muita lähteitä