Titta på filmer och tv-program från streamingtjänster

Om du prenumererar på streamingtjänster kan du lägga till dem på Google TV-enheten eller i Google TV-appen. När du lägger till tjänster i Google TV-profilen får du fler rekommendationer om vad du kan titta på med dessa tjänster. Om en tjänst har flera prenumerationsalternativ måste du länka tjänsten till Google-kontot för att få rätt rekommendationer.

Du får även rekommendationer från andra tjänster. Läs mer om hur du får mer relevanta rekommendationer.

Lägga till eller ta bort en streamingtjänst

Add your streaming services | Google TV

På en Google TV-enhet

1. Välj Inställningar Inställningar på startskärmen för Google TV följt av Konton och inloggning.
  2. Välj din profil följt av Dina tjänster.
  3. Scrolla åt höger och aktivera eller inaktivera tjänsterna.
  4. Scrolla åt vänster när du vill spara dina val och stänga skärmen.

I Google TV-mobilappen

1. Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger.
  2. Tryck på Hantera tjänster.
  3. Välj den tjänst du vill lägga till eller ta bort.
  4. Tryck på Nästa följt av Klar.

Tips! Att ta bort en tjänst från en Google TV-enhet eller från Google TV-appen innebär inte att prenumerationen sägs upp. Kontakta leverantören av streamingtjänsten om du vill säga upp en prenumeration.

Länka en tjänst till kontot eller ta bort länken

1. Öppna Google Home-appen Hem på en telefon eller surfplatta.
  2. Kontrollera uppe till höger att du är inloggad på samma konto som du använder på Google TV-enheten.
  3. Tryck på Lägg till Lägg till konto uppe till vänster.
  4. Tryck på Video eller Live-tv under Hantera tjänster.
  5. Leta reda på tjänsten och tryck på Länka eller Lägg till Lägg till konto
    • Om du vill ta bort en länkad tjänst trycker du på Ta bort länk.
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra.
Tips! Att ta bort länken till en tjänst från kontot innebär inte att prenumerationen sägs upp. Kontakta tjänsteleverantören om du vill säga upp en prenumeration.

Hitta filmer eller program från dina tjänster

På en Google TV-enhet

1. Installera appen för tjänsten. Läs mer om hur du laddar ned appar på Google TV.
  2. Söka efter en viss film eller ett visst program.
  3. Öppna informationssidan för titeln.
  4. Du ser de olika sätten att titta längst ned.
  5. Välj tjänsten som du vill använda för att titta.

I Google TV-mobilappen

1. Öppna Google TV-appen .
  2. Sök efter en film eller ett tv-program som du vill titta på.
  3. Välj en streamingapp.
  4. Tryck på Titta. Filmen eller tv-programmet från streamingappen spelas upp.

Tips!

• Filmen eller programmet spelas upp direkt från streamingappen.
  • Om appen inte är installerad får du en uppmaning om att ladda ned den från Google Play Butik.