Se filmer og TV-serier fra strømmetjenester

Hvis du abonnerer på strømmetjenester, kan du legge dem til i Google TV-enheten eller -appen. Når du legger til tjenester i Google TV-profilen din, får du flere anbefalinger om hva du kan se på dem. Hvis en tjeneste tilbyr flere abonnementsalternativer, må du knytte den aktuelle tjenesten til Google-kontoen din for å få nøyaktige anbefalinger.

Du får også anbefalinger for andre tjenester. Finn ut hvordan du får mer relevante anbefalinger.

Legg til eller fjern strømmetjenester

Add your streaming services | Google TV

På Google TV-enheter

1. På Google TV-startskjermen velger du Innstillinger Innstillinger og så Kontoer og pålogging.
  2. Velg profilen din og så Tjenestene dine.
  3. Rull til høyre og slå hver tjeneste på eller av.
  4. For å lagre valget og lukke skjermen, rull til venstre.

I Google TV-mobilappen

1. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  2. Trykk på Administrer tjenester.
  3. Velg tjenesten du vil legge til eller fjerne.
  4. Trykk på Neste og så Ferdig.

Tips: Hvis du fjerner en tjeneste fra en Google TV-enhet eller -app, avsluttes ikke abonnementet ditt. For å avslutte et abonnement, kontakt leverandøren av strømmetjenesten.

Tilknytt en tjeneste til eller fjern tilknytningen til kontoen din

1. Åpne Google Home-appen Hjem på enheten.
  2. Øverst til høyre sjekker du at du er logget på kontoen du bruker på Google TV-enheten.
  3. Øverst til venstre trykker du på Legg til Legg til konto
  4. Trykk på Video eller Direktesendt TV under «Administrer tjenester».
  5. Finn tjenesten og trykk på Tilknytt eller Legg til Legg til konto
    • For å fjerne en tilknyttet tjeneste, trykk på Fjern tilknytningen.
  6. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre.
Tips: Hvis du fjerner tilknytningen til en tjeneste fra kontoen din, avsluttes ikke abonnementet ditt. For å avslutte et abonnement, kontakt tjenesteleverandøren.

Finn filmer eller serier fra tjenestene dine

På Google TV-enheter

1. Installer appen for tjenesten. Finn ut hvordan du installerer apper på Google TV.
  2. Søk etter en bestemt film eller serie.
  3. Åpne detaljsiden for filmen eller serien.
  4. Nederst ser du antallet «måter å se på».
  5. Velg tjenesten du vil se på.

I Google TV-mobilappen

1. Åpne Google TV-appen .
  2. Søk etter en film eller TV-serie du vil se.
  3. Velg en strømmeapp.
  4. Trykk på Se. Filmen eller TV-serien spilles via strømmeappen.

Tips:

• Filmen eller serien spilles av direkte fra strømmeappen.
  • Hvis appen ikke er installert, får du en melding om å laste den ned fra Google Play-butikken.