Lagre filmer og TV-serier du vil se senere

Du kan legge til filmer og TV-serier på ønskelisten din, slik at du enkelt kan finne innhold du vil se senere. Når du legger til noe på ønskelisten, oppdateres den på alle enhetene du er logget på. Sørg for å velge riktig profil før du legger til innhold på ønskelisten din.

Legg til eller fjern filmer og TV-serier på ønskelisten din

Viktig: Hvis du har problemer med å fjerne en film eller TV-serie fra ønskelisten, kan du prøve å fjerne den i en nettleser. Noe innhold fra enkelte strømmetjenester kan ikke legges til på ønskelisten.

På Google TV-enheter:

1. Finn en film eller TV-serie du vil legge til på ønskelisten, på startskjermen.
  2. Trykk og hold på Velg-knappen på fjernkontrollen.
  3. Velg Legg til på ønskelisten .

I Google TV-appen:

1.  Søk etter eller bla gjennom for å finne filmen eller TV-serien du vil legge til på ønskelisten.
  2.  Åpne detaljsiden for filmen eller TV-serien.
  3. Velg Ønskeliste Legg til i spilleliste.

I en nettleser:

1. Gå til google.com.
  2. Søk etter en film eller TV-serie.
  3. Velg Ønskeliste .
Tips: Google gir deg bedre anbefalinger for ting du kan se på, basert på filmene og TV-seriene som allerede er på ønskelisten din.

Se noe du har lagret

På Google TV-enheter:

1. Rull til «Bibliotek» øverst på Google TV-startskjermen.
  2. Rull til «Ønskeliste»-raden.
  3. Velg det du vil se på.

I Google TV-appen:

1. Åpne Google TV-appen .
  2. Trykk på Tingene dine og så Ønskeliste.
  3. Velg det du vil se på.

I en nettleser:

1. Gå til google.com.
  2. Søk etter «ønskelisten min».
  3. Velg det du vil se på og så Se nå.