Films en series opslaan om later te bekijken

Je kunt films en series aan je kijklijst toevoegen om makkelijk content te vinden die je later wilt bekijken. Als je iets aan je kijklijst toevoegt, wordt deze geüpdatet op alle apparaten waarop je bent ingelogd. Kies het juiste profiel voordat je content aan je kijklijst toevoegt.

Titels toevoegen aan of verwijderen uit je kijklijst

Belangrijk: Als het niet lukt om een titel uit je kijklijst te verwijderen, kun je proberen deze in een webbrowser te verwijderen. Je kunt bepaalde content van sommige streamingservices niet aan je kijklijst toevoegen.

Op een Google TV-apparaat:

1. Zoek in het startscherm een titel die je aan je kijklijst wilt toevoegen.
  2. Houd op je afstandsbediening de knop Selecteren ingedrukt.
  3. Selecteer Toevoegen aan kijklijst .

In de Google TV-app:

1. Zoek of browse naar de titel die je aan je kijklijst wilt toevoegen.
  2.  Open de detailpagina van de titel.
  3. Selecteer Kijklijst Toevoegen aan playlist.

In een webbrowser:

1. Ga naar google.com.
  2. Zoek naar een titel.
  3. Selecteer Kijklijst .
Tip: Google TV gebruikt de films en series in je kijklijst om betere aanbevelingen te doen voor wat je kunt bekijken.

Iets bekijken wat je hebt opgeslagen

Op een apparaat met Google TV:

1. Scroll bovenaan het startscherm van Google TV naar Bibliotheek.
  2. Scroll naar de rij Kijklijst.
  3. Kies wat je wilt bekijken.

In de Google TV-app:

1. Open de Google TV-app .
  2. Tik op Je items en dan Kijklijst.
  3. Kies wat je wilt bekijken.

In een webbrowser:

1. Ga naar google.com.
  2. Zoek naar 'mijn kijklijst'.
  3. Selecteer wat je wilt kijken en dan Nu kijken.