Gem film og tv-serier, så du kan se dem senere

Du kan føje film og serier til listen "Se senere", så du nemt kan finde indholdet igen på et senere tidspunkt. Listen "Se senere" opdateres på alle de enheder, du er logget ind på, når du føjer noget til den. Sørg for at vælge den rigtige profil, før du føjer indhold til listen "Se senere".

Tilføj eller fjern titler på listen "Se senere"

Vigtigt! Hvis du oplever problemer, når du prøver at fjerne en titel fra listen "Se senere", kan du prøve at fjerne den via en webbrowser. Det er ikke alt indhold fra alle streamingtjenester, der kan føjes til listen "Se senere".

På en Google TV-enhed:

1. Find den titel på startskærmen, som du vil føje til listen "Se senere".
  2. Hold knappen Vælg på fjernbetjeningen nede.
  3. Vælg Føj til Se senere .

I Google TV-appen:

1. Find eller søg efter titlen på det indhold, du vil føje til listen "Se senere".
  2. Åbn infosiden for det pågældende indhold.
  3. Vælg Se senere Føj til playliste.

Via en webbrowser:

1. Gå til google.dk.
  2. Søg efter en titel.
  3. Vælg Se senere .
Tip! Google TV bruger dine film og serier fra listen "Se senere" til at give dig bedre anbefalinger.

Se noget, du har gemt

På en Google TV-enhed:

1. Rul hen til "Samling" øverst på startskærmen for Google TV.
  2. Rul til rækken "Se senere".
  3. Vælg det, du vil se.

I Google TV-appen:

1. Åbn Google TV-appen .
  2. Tryk på Dine ting og derefter Se senere.
  3. Vælg det, du vil se.

Via en webbrowser:

1. Gå til google.dk.
  2. Søg efter "Se senere".
  3. Vælg det, du vil se og derefter Se nu.