Hitta något att titta på

På startskärmen i Google TV finns rekommendationer om saker du kan titta på. Du kan även söka efter något specifikt eller leta efter något att titta på i en streamingapp eller på live-tv.

Söka efter något att titta på

På en Google TV-enhet:

1. Tryck på Google Assistent-knappen Assistent på fjärrkontrollen.
  2. Skriv eller säg vad du söker efter.
  3. Resultaten visas på skärmen.

Du kan även göra så här:

1. Välj Sök Sök högst upp på startskärmen för Google TV.
  2. Ange sökningen.
  3. Sökresultaten visas på skärmen.

I Google TV-appen:

1. Tryck på Sök Sök uppe till vänster.
  2. Skriv vad du söker efter.
    • Om du vill tala in sökningen trycker du på mikrofonen Röstsökning.
  3. Resultaten visas på skärmen.
Det här kan du söka efter
  • En specifik serie, som ”Game of Thrones”
  • En genre, som ”deckare”
  • En skådespelare eller regissör, till exempel ”filmer med Meryl Streep”
Fortsätta titta på innehåll du inte har tittat klart på
  • Om du börjar titta på en serie eller en film men inte tittat färdigt visas serien eller filmen på startskärmen i Google TV under Fortsätt titta. Du kan återuppta en film eller serie eller starta nästa avsnitt av en serie som du tittar på.
  • Om du har flera profiler på tv:n kanske filmer och serier som andra har tittat på visas.
  • Innehåll från de flesta appar visas i avsnittet Fortsätt titta. Vissa appar gör inte sitt innehåll tillgängligt.
  • Du kan hitta filmer, avsnitt och tv-serier, men live-tv, sport, nyheter eller musik kanske inte visas i avsnittet Fortsätt titta just nu.

Dölja innehåll från Fortsätt titta på tv:n

Så här döljer du en serie eller en film som du inte vill titta vidare på:

1. Välj fliken För dig på startskärmen för Google TV.
  2. Scrolla till Fortsätt titta.
  3. Markera det innehåll du vill dölja.
  4. Håll Välj-knappen på fjärrkontrollen nedtryckt.
  5. Välj Dölj.
Ta bort de senaste sökningarna
  1. Välj Sök Sök högst upp på startskärmen för Google TV.
  2. Navigera till sökresultatet som du vill ta bort.
  3. Tryck länge på knappen Select på fjärrkontrollen.
  4. Välj Ta bort från den här tv:n.