Finn noe å se på

Du finner videoanbefalinger på Google TV-startskjermen. Du kan også søke etter noe bestemt eller se etter noe å se på i strømmeapper eller på direktesendt TV.

Søk etter noe å se på

På Google TV-enheter:

1. Trykk på Google Assistent-knappen Assistent på fjernkontrollen.
  2. Skriv inn eller si søket ditt.
  3. Resultatene vises på skjermen.

Du kan også gjøre følgende:

1. Velg Søk Søk øverst på Google TV-startskjermen.
  2. Oppgi søket ditt.
  3. Søkeresultatene vises på skjermen.

I Google TV-appen:

1. Trykk på Søk Søk øverst til venstre.
  2. Skriv inn søket.
    • For å søke med stemmen, trykk på Mikrofon Talesøk.
  3. Resultatene vises på skjermen.
Hva kan du søke etter?
  • Et bestemt program, for eksempel «Game of Thrones»
  • En sjanger, for eksempel «krimserier»
  • En skuespiller eller regissør, for eksempel «filmer med Meryl Streep»
Fortsett å se på innhold du ikke har sett ferdig
  • Hvis du ser på en serie eller film uten å se den ferdig, finner du den under «Fortsett å se» på startskjermen for Google TV. Du kan fortsette å se på filmer eller serier – eller starte neste episode av serier.
  • Hvis du har flere profiler på TV-en, kan det hende det dukker opp filmer og serier andre har sett på.
  • Du finner innhold fra de fleste apper i «Fortsett å se»-delen. Visse apper gjør ikke innholdet sitt tilgjengelig.
  • Du kan finne filmer, episoder og TV-serier i «Fortsett å se»-delen, men det er foreløpig ikke sikkert at direktesendt TV, sport, nyheter og musikk vises der.

Skjul innhold fra «Fortsett å se» på TV-en

Slik skjuler du serier eller filmer du ikke vil se ferdig:

1. Velg For deg-fanen på startskjermen for Google TV.
  2. Rull til «Fortsett å se».
  3. Fremhev innholdet du vil skjule.
  4. Trykk og hold på Velg-knappen på fjernkontrollen.
  5. Velg Skjul.
Fjern nylige søk
  1. Velg Søk Søk øverst på Google TV-startskjermen.
  2. Naviger til søkeresultatet du vil fjerne.
  3. Trykk og hold på Velg-knappen på fjernkontrollen.
  4. Velg Fjern fra denne TV-en.