Iets zoeken om te bekijken

Op het startscherm van Google TV vind je aanbevelingen voor films en series die je kunt kijken. Je kunt ook zoeken naar iets specifieks of zoeken naar iets om te kijken in een streaming-app of via live tv.

Iets zoeken dat je wilt kijken

Op een Google TV-apparaat:

1. Druk op de afstandsbediening op de Google Assistent-knop Assistent.
  2. Typ of spreek je zoekopdracht in.
  3. Je resultaten verschijnen op het scherm.

Je kunt ook het volgende doen:

1. Selecteer bovenaan het startscherm van je Google TV de optie Zoeken Zoeken.
  2. Voer je zoekopdracht in.
  3. Je zoekresultaten worden op het scherm getoond.

In de Google TV-app:

1. Tik linksboven op Zoeken Zoeken.
  2. Typ je zoekopdracht.
    • Tik op de microfoon Microfoon als je wilt zoeken met je stem.
  3. Je resultaten verschijnen op het scherm.
Waarnaar je kunt zoeken
  • Een specifieke serie, zoals 'Game of Thrones'
  • Een genre, zoals 'misdaadseries'
  • Een acteur of regisseur, zoals 'films met Meryl Streep'
Verder kijken naar content die je nog niet hebt afgekeken
  • Als je een serie of film start, maar niet afkijkt, kun je deze vinden op het startscherm van Google TV onder Verder kijken. Je kunt doorgaan met een film of serie of de volgende aflevering starten van een serie die je bekijkt.
  • Als je meerdere profielen op je tv hebt, kun je misschien films en series vinden die andere mensen hebben bekeken.
  • In het gedeelte Verder kijken vind je content uit de meeste apps. Sommige apps maken hun content niet beschikbaar.
  • Je kunt films, afleveringen en tv-series vinden, maar live tv, sport, nieuws of muziek wordt op dit moment misschien niet getoond in het gedeelte Verder kijken.

Content verbergen in Verder kijken op je tv

Zo kun je een serie of film verbergen die je niet af wilt kijken:

1. Selecteer op het startscherm van Google TV het tabblad Voor jou.
  2. Scroll naar Verder kijken.
  3. Markeer de content die je wilt verbergen.
  4. Houd de knop Selecteren op je afstandsbediening ingedrukt.
  5. Selecteer Verbergen.
Recente zoekopdrachten verwijderen
  1. Selecteer bovenaan het startscherm van je Google TV de optie Zoeken Zoeken.
  2. Ga naar het zoekresultaat dat je wilt verwijderen.
  3. Houd op je afstandsbediening de knop Selecteren ingedrukt.
  4. Selecteer Verwijderen van deze tv.