Installera appar på Google TV

Du kan installera appar på Google TV för streamingtjänster och andra leverantörer av underhållning. Om du lägger till flera profiler på tv:n fungerar apparna för alla profiler utom barnprofiler.

Hitta och installera appar

Söka efter en app

1. Tryck på Assistent-knappen Assistent på fjärrkontrollen eller välj Sök Sök på startskärmen.
  2. Säg eller skriv namnet på appen som du vill installera.
  3. Om appen är tillgänglig visas en sida med appen.
  4. Tryck på Installera.

Bläddra efter appar

1. Scrolla till fliken Appar högst upp på startskärmen i Google TV.
  2. Bläddra bland appar genom att flytta uppåt eller nedåt och se olika kategorier. När du hittar en kategori som du är intresserad av flyttar du åt höger. Då visas objekten i den kategorin. Du kan också välja en kategori från avsnittet Appkategorier.
  3. Välj den app eller det spel du vill ha.
  4. Installera appen eller slutför köpet genom att följa anvisningarna på skärmen.

Tips!

• Om det uppstår problem med köpet kan du testa en annan betalningsmetod, till exempel ett kreditkort eller PayPal. Läs mer om hur du lägger till en betalningsmetod.
  • Hitta appar som du redan använder genom att scrolla ned till Appar från mina andra enheter.

Ändra ordning på apparna

1. Scrolla ned till raden Dina appar på startskärmen för Google TV.
  2. Leta reda på appen du vill flytta.
  3. Tryck länge på Välj på fjärrkontrollen tills en meny visas.
  4. Välj Flytta.
  5. Flytta appen med knapparna Vänster och Höger.
  6. Bekräfta den nya platsen genom att trycka på Välj.
  7. Spara den nya appordningen genom att trycka på Klar.

Tips! Du kan även använda rutan Ändra ordning för att ändra ordning på apparna. Scrolla till slutet av Dina appar och välj Ändra ordning.

Ta bort appar

1. Scrolla till fliken Appar på startskärmen i Google TV.
  2. Scrolla ned till avsnittet Dina appar och leta reda på appen som du vill avinstallera.
  3. Tryck länge på Välj på fjärrkontrollen tills en meny visas.
  4. Välj Visa information följt av Avinstallera.

Tips! Om du inte hittar appen kan du scrolla så långt åt höger det går och välja Visa alla.