Installer apper på Google TV

Du kan installere apper på Google TV for strømmetjenester og andre underholdningsleverandører. Hvis du legger til flere profiler på TV-en, fungerer appene for alle profilene, unntatt barneprofiler.

Finn og installer apper

Søk etter apper

1. Trykk på Assistent-knappen Assistent på fjernkontrollen, eller velg Søk Søk på startskjermen.
  2. Si eller skriv inn navnet på appen du vil installere.
  3. Hvis appen er tilgjengelig, vises en side med den.
  4. Velg Installer.

Bla gjennom apper

1. Rull til «Apper»-fanen øverst på startskjermen på Google TV.
  2. For å bla gjennom apper, gå oppover eller nedover til forskjellige kategorier. Når du finner en kategori du er interessert i, kan du gå til høyre for å se appene eller spillene i den. Du kan også velge en kategori fra «Appkategorier»-delen.
  3. Velg appen eller spillet du vil ha.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å installere appen eller fullføre kjøpet.

Tips:

• Hvis du har problemer med kjøpet ditt, kan du prøve en annen betalingsmåte, for eksempel et kredittkort eller PayPal. Finn ut hvordan du legger til betalingsmåter.
  • For å finne apper du bruker allerede, rull ned til «Apper fra de andre enhetene dine».

Endre rekkefølge på apper

1. Rull ned til «Dine apper»-raden på startskjermen for Google TV.
  2. Finn frem til appen du vil flytte.
  3. Hold Velg-knappen på fjernkontrollen inne til du ser en meny.
  4. Velg Flytt.
  5. For å flytte appen, bruk venstre- eller høyreknappen.
  6. Trykk på Velg for å bekrefte den nye posisjonen.
  7. For å lagre den nye appbestillingen, velg Ferdig.

Tips: Du kan også bruke Endre rekkefølge-feltet til å endre rekkefølgen på appene dine. Rull til slutten av «Appene dine», og velg Endre rekkefølgen.

Fjern apper

1. Rull til «Apper»-fanen fra startskjermen på Google TV.
  2. Rull ned til «Appene dine»-delen, og finn frem til appen du vil avinstallere.
  3. Hold inne Velg-knappen på fjernkontrollen til du ser en meny.
  4. Velg Se detaljer og så Avinstaller.

Tips: Hvis du ikke finner appen, kan du rulle helt til høyre og velge Se alle.